Morfar spiller keyboard

"Stiller opp hver uke hos pianolæreren!"

Dette skriver barnebarn Are Matheo Hem (10) om sin morfar Tor-Henning: «Min morfar begynte å spille piano for bare fem år siden. Dette var helt nytt for han, og han hadde lite erfaring innen musikk. Nå stiller han opp hver uke hos sin pianolærer!» Are Matheo beundrer tydeligvis sin morfar! Så fortsetter han: 

Byr på snitter og musikk

Her spiller morfar på keyboard
Her sitter Tor-Henning og spiller på sitt nye key board!
Min morfar har lært seg noter både bak og frem, og stiller ofte opp med storbesøk der han kjøper inn snitter og viser frem sitt nye, flotte keyboard. Han er så sprek at han klarer å lære seg et helt nytt instrument i en alder av 78 år.

Moderne popsanger

Hans ungdommelige hjerne har til og med kommet frem til at han må lære seg nye moderne sanger. Han har spurt sin pianolærer om han kunne få lære noen nye, moderne popsanger. Jeg syns min morfar er en veldig sprek mann, med så mange prosjekter og kreative idéer ingen annen 78 åring ville kommet opp med. 

Snill morfar

Morfar er snill og hjelper meg når jeg trenger hjelp. Morfar har alltid gode løsninger på alle mulige problemer Derfor kan jeg bare ringe til morfar når jeg trenger hjelp, så kommer han og fikser problemet. Du kan også ringe til morfar eller sende en e-post til han dersom du trenger litt hjelp.
Takk for meg! 
— THE END — 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *