SE vår spreke morfar!

Her skriver Lea Hem (18), Tor-Hennings barnebarn om sin spreke morfar!

En sommerdag i 2019 gjorde daglig leder i BIO-Consult Tor-Henning et scoop. Han viste en annen side av seg selv som ingen som var tilstede hadde sett før … Dette skriver Lea … 

"En sprekere mer kreativ morfar skal du lete lenge etter!"

Her ser du et bilde av min morfar på 79 år, ikledd en bararmet singlet med falske tatoveringer nedover armen. Piercing i både nese og øre. Rett og slett en motsetning av sitt vanlige jeg.

Rapper med caps, tatoveringer og solbriller

Min morfar opptrådte foran hele familien i sin egen hage med caps og solbriller som en annen rapper. Der opptrådde han med en flott Kygo-kopi på keyboard, for så ungdommelig er han! Tor-Henning Iversen med alle sine prosjekter, klarte å presse inn et heidundrende show for sin familie, der alle ble lamslått når han kom ut på scenen. 

100-vis av prosjekter

Jeg valgte dette bildet, for jeg syns det beskriver min morfar veldig godt. Han holder på med hundrevis av prosjekter som blir like vellykket hver gang. Med alle sine samarbeidspartnere som gjerne vil ha hans input. Fortsatt klarer han å komme opp med den villeste idé om å opptre som en ungdommelig rapper. Jeg syns disse bekledningene passer min morfar fenomenalt, for han er virkelig den mest ungdommelige og sprekeste 79 åringen jeg vet om. 

Lea 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *